laatste nieuws


Laatste nieuws


 

 

Contact informatie

Postbus 328
4100 AH Culemborg

Tel.   +31 (0)345-532222
Fax.  +31 (0)345-532121
info@euro-technologies.nl

Hosted Voip telefonie

Euro Technologies is overtuigd van het gebruik van internet voor telefonie. Niet alleen de sterke veroudering van het huidige telefonieneetwerk van bijvoorbeeld KPN, maar de vele voordelen die bellen over IP (internet protocol) heeft zorgen voor een omslag in telefonieland. Euro Technologies is al meerdere jaren actief gebruiker en leverancier van Voip telefonie. Niet alleen volledig hosted oplossingen, waarbij de telefooncentrale in de cloud staat, maar ook de ombouw van conventionele telefoonsystemen behoord tot de mogelijkheden.

Maatwerk

Of uw organisatie nu maar één kantoor heeft of u heeft vestigingen door heel Europa, onze telefonie systemen worden voor uw sistuatie op maar ingericht met de mogelijkheden die u van een modern systeem mag verwachten.

De technische mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Consultancy

De ontwikkelingen in de IT-wereld gaan snel - erg snel. De vele mogelijkheden vragen weloverwogen keuzes bij automatiserings vraagstukken.

Wij adviseren u graag op welke manier de nieuwste technieken u kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  

Bij consultancy analyseren wij uw workflow en organisatiestructuur en vertalen deze naar gestructureerde automatiseringsoplossingen, met als doel de werkstroom binnen uw onderneming beter te laten verlopen. Uit consultancy kan bijvoorbeeld ook een advies volgen voor een database, planningssoftware of koppeling met Internet of Intranet.