laatste nieuws


Laatste nieuws


 

 

Contact informatie

Postbus 328
4100 AH Culemborg

Tel.   +31 (0)345-532222
Fax.  +31 (0)345-532121
info@euro-technologies.nl

Software

De aanschaf van een standaard software pakket als Microsoft Windows Server 2003 wordt door velen als "simpel" beschouwd. De installatie en inplementatie daaraantegen is voor velen een blok aan het been. Euro Technologies levert niet alleen vele soorten bedrijfssoftware, maar zorgt ook voor een perfecte implementatie van de geleverde software. Of dit nu om een Standaard server oplossing gaat, of een complex administratief pakket. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u hiermee van dienst zijn. Naast de vele standaard oplossing kunnen wij u ook van dienst zijn met een uitgebreid pakket aan maatwerkoplossingen.

Maatwerk

Een maatwerkapplicatie kan een deel van uw bedrijfsproces automatiseren waardoor u en uw collega's zich kunnen concentreren op de kernactiviteiten.

De technische mogelijkheden zijn eindeloos. Afhankelijk van de toepassing kunnen de oplossingen uiteenlopen van een eenvoudige MS Access Database tot een professionele SQL Server database die door middel van een windows, intranet of internet applicatie te gebruiken is.
Voorbeelden van toepassingen zijn:

Samen met u willen wij informatie technologie gebruiken om uw processen, producten en diensten te optimaliseren. Hierbij bieden wij meer dan de techniek alleen. Euro Technologies is een betrokken partner die in het gehele traject een waardevolle bijdrage levert.

Consultancy

De ontwikkelingen in de IT-wereld gaan snel - erg snel. De vele mogelijkheden vragen weloverwogen keuzes bij automatiserings vraagstukken.

Wij adviseren u graag op welke manier de nieuwste technieken u kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  

Bij consultancy analyseren wij uw workflow en organisatiestructuur en vertalen deze naar gestructureerde automatiseringsoplossingen, met als doel de werkstroom binnen uw onderneming beter te laten verlopen. Uit consultancy kan bijvoorbeeld ook een advies volgen voor een database, planningssoftware of koppeling met Internet of Intranet.